Hoger beroepsonderwijs

'Bij de MLI voelen we ons medeverantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs'

Wie zijn de mensen achter de Master Leren en Innoveren van Hogeschool Inholland? We stellen ze voor in een reeks portretten. In dit portret: studiebegeleider Jeroen Bottema.

Proefstuderen bij de Master Educational Leadership

Ontdek tijdens een proefstudeertraject hoe het is om de Master Educational Leadership te volgen. Een masteropleiding kan best pittig zijn in combinatie met je werk- en privéleven. Daarom is het belangrijk om eerst een goede indruk te krijgen van wat je te wachten staat en wat het je oplevert.

Nieuwe openbare masterclasses Master Leren en Innoveren

De masterclasses van de Master Leren en Innoveren waren het afgelopen jaar ook toegankelijk voor andere belangstellenden. Een groot succes! Veel onderwijscollega’s van binnen en buiten Hogeschool Inholland volgden de masterclasses. De sprekers voor het tweede semester zijn bekend en ook nu kun je er weer bij zijn. Geef je snel op!

Start nieuwe Associate degree Pedagogisch Educatief Professional

Op 1 februari is de nieuwe Associate degree Pedagogisch Educatief Professional gestart. Onderwijsassistenten of pedagogisch medewerkers die zich op hbo-niveau willen verdiepen in hun vak, kunnen dat nu op onze locaties in Den Haag en Haarlem doen.

Expertdagen Pabo Alkmaar: veel informatie om toe te passen in de praktijk

“De Expertdagen van Inholland Pabo Alkmaar zijn leerzaam, leuk en interessant. Dit zijn twee superleerzame dagen. Je krijgt heel veel informatie die ik kan toepassen in de praktijk voor de klas.” Aan het woord zijn derdejaarsstudenten Ilya en Tessa. In november is een gevarieerd expertprogramma gepresenteerd aan de Pabo-studenten van de voltijdopleiding.

Help Pabo-student Simone Tak en haar stageklas naar de finale van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival

Pabo-student Simone Tak van Inholland Den Haag maakte met haar stageklas een film over een belangrijke kinderrecht. Het resultaat 'Ontploffing op het schoolplein' is nu te zien op YouTube. Met de film doen ze mee aan de voorronde van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. De best bekeken films maken kans om naar de finale te gaan.

Inhoud syndiceren